voetmassage en acupressuur bij neuropatische pijnen

  • 1 jaar geleden

Neuropatische pijnen zijn...

pijnklachten die ontstaan doordat zenuwen beschadigd zijn door bijvoorbeeld een ongeval, ontsteking, diabetici, chemotherapie, na chirurgie etc.

Daardoor ontstaat er niet alleen veel zenuwpijn, maar kunnen er ook andere gevolgen zijn zoals tintelingen, doof gevoel in voeten, niet goed meer kunnen slapen, depressie, niet meer kunnen functioneren.

 

Hebt u last van neuropastische pijnen aan de voeten?

Dan raad ik u aan de speciale zachte voetmassage te ondergaan gecombineerd met acupressuur, reflexologie en aromatherapie.

 

Doelstelling*

Deze behandeling geeft vaak verlichting en kan pijn verminderen en wordt gegeven om het zelfherstellend vermogen te activeren. 

 

Tijdens het eerste consult

Brengen wij uw pijnklachten in beeld, krijgt u tips en adviezen en de complete behandeling.

 

Tarief

Euro 40,00 per behandeling  

 

Let op

Deze behandeling geef ik niet indien u onder behandeling bent voor kanker. Wel kunt u u de behandeling ondergaan na kanker.

 

Graag nodig ik u uit om kennis te maken met deze speciale voetmassage, zodat u zelf kunt voelen of deze massage ook iets voor u is.

Er is geen verwijsbriefje van de huisarts nodig, dus u kunt direct een afspraak maken.

Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak naar....

 

Lydia van der Bie

0617996703

 

Telefonische intake is gratis

 

* Ieder mens is anders en reageert anders op de massage en is ervaring en geen gezondheidsclaim. Wel is uit wetenschappelijk onderzoek gebleven dat acupunctuur kan helpen bij neuropatische pijnen.

De behandeling is aanvullend en geen vervanging van een arts.

Indien u medicijnen van een arts hebt, kan het zijn dat door de behandeling de medicijnen kunnen worden verminderd...uiteraard na overleg met uw arts.