Lydia van der Bie

  • 3 jaar geleden

Een gezond mens heeft vele wensen...een ziek mens maar 1.

Door eigen gezondheidsproblemen (burn-out, chronische vermoeidheid en migraine) kwam ik in 1997 in aanraking met voetreflexzonetherapie en ondanks dat ik mijn klachten al weer drie jaar had was ik na drie behandelingen van mijn klachten af.

Daar wilde ik meer van weten dus ik schreef mij direct in voor de opleiding en in 1998 studeerde ik af als reflexzonetherapeute en opende ik de deuren van mijn praktijk.

 

In de loop der jaren kwamen daar vele cursussen en opleidingen bij o.a.:

Bach bloesemtherapie, aromatherapie, ontspanningstherapie, hbo cognitieve gedragstherapie, coaching bij hooggevoeligheid, coaching innerlijk kind, chakra psychologie, UPW Tony Robbins en     A factor Joseph McclendonIII.

 

Op het gebied van wellness massage en therapeutische massage leerde ik o.a.:

stoelmassage, Thaise yoga stoelmassage, hotstonemassage, kruidenstempelmassage, de Atlas massage, de vlindermassage, guasha massage, Shantala babymassage, metamorfosemassage, Breuss massage en de Dorn methode.

 

Op healing gebied leerde ik o.a.:

intuitieve ontwikkeling voor energetische bewustwording zoals aarden, aura reinigen, aura opladen, energie in balans, Reiki 1, 2 en 3

 

Opleidingsinstituut:

Inmiddels geef ik ook al weer heel wat jaren les aan anderen die net als ik een eigen voetreflexpraktijk willen starten of beroepsmatig massages willen gaan geven. Kijk voor meer informatie op mijn site

www.lydiavanderbie-opleidingen.nl

 

Het is mijn wens om vele mensen te kunnen helpen in mijn praktijk op het gebied van ontspanning, het activeren van het zelfherstellend vermogen, te steunen in moeilijke tijden en te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.

In mei 2020 bestaat mijn praktijk 22 jaar en ik ben enorm dankbaar dat ik vele mensen tot nu toe heb kunnen helpen via behandeling en opleidingen die ik geef.

Graag wil ik ook iets voor u kunnen betekenen!

U bent dan ook van harte welkom om een afspraak te maken voor een behandeling, of als cursist(e) van een van de opleidingen die ik geef.

Vanuit het diepste van mijn hart wens ik u veel liefde, licht en inzicht.

 

Namaste 

 

Lydia van der Bie

 

In ben erkend en aangesloten bij:

- GAT ivm wkkgz 

- Cat collectief ivm wkkgz (vanaf 2018)