coaching

  • 4 maanden geleden

Coaching is...

een bewezen effectief instrument om u licht op inzicht te geven maar ook als begeleiding voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Er wordt tijdens het coachen gebruik gemaakt van de cognitieve gedragstherapie waarbij gekeken wordt naar gedachten, gevoel en gedrag en hoe deze elkaar beïnvloeden op een negatieve maar ook op een positieve manier.

Tijdens het coachen gaat u ontdekken welke gedachten, gevoelens en gedrag u niet meer dienen en hoe u deze een halt kunt toeroepen. 

Ook gaan wij ontdekken welke gedachten, gevoelens en gedrag u juist wel dienen en wij gaan deze verankeren, zodat u ze sneller kunt inzetten en het een gewoonte wordt.

Ook Bach bloesem therapie kan ingezet worden.....puur natuur remedies die volledige veilig zijn voor mensen en dier.

Ook voetreflex kan als hulpmiddel worden ingezet.

 

Bent u hooggevoelig?

Dan kan ik u zeker bijstaan om met uw hooggevoeligheid te leren omgaan.

 

Innerlijke kind 

Indien er veel problemen zijn geweest in de kindertijd (of deze zijn weggestopt) kan coaching en vlindermassage ingezet worden om te helpen loslaten (zonder diepgaande gesprekken).

 

Verandering in het leven?

Metamorfosemassage kan ingezet worden bij verandering in het leven maar ook om meer inzicht te geven over uw levenspad waardoor u juist verandering aan kunt gaan. 

 

Vermoeidheid

wij gaan kijken waar u energie van krijgt en waar u energie verliest. Daarbij maak ik gebruik van methodes uit de intuitieve ontwikkeling zoals aarden, aura reinigen en aura beschermen via oefenenen en visualisatiemeditatie.

Spanning en stress

Is er sprake van veel spanning dan kan mindfulness, ontspanningstherapie en meditatie worden ingezet.

 

Doelstelling*:

is afhankelijk van de methode of massage die wordt ingezet maar over het algemeen is de doelstelling...ondersteuning, begeleiding, inzicht, denken en voelen in balans en ontspanning.

Wij geven u verschillende oefeningen en mogelijkheden (die passen bij uw situatie en hulpvraag) waarmee u direct aan de slag kunt en waardoor u sneller effect krijgt en houdt.

Wat zou uw doelstelling kunnen zijn?

 

Om u te kunnen begeleiden ben ik geschoold op het gebied cognitieve gedragstherapie (HBO), coaching, hooggevoeligheid, innerlijk kind, intuitieve ontwikkeling, spirituele ontwikkeling, Bach bloesemtherapie, Chakra psychologie en volgde ik training bij topcoach Tony Robbins (UPW Londen 2017) en topcoach Joseph Mcclendon III (A Factor Amsterdam 2017).

 

Behandelduur

Het eerste consult duurt 40 minuten, daarna mogelijk vanaf 30 minuten. Deze vindt plaats in mijn praktijk. Afhankelijk van de gekozen methode is online coaching ook mogelijk.

 

 

Tarief

euro 40,00 per consult per 40 minuten (in de praktijk)

euro 60,00 per consult per uur (online)

 

 

Wilt u ontdekken wat coaching voor u kan betekenen?

 

Er is geen verwijsbriefje van de huisarts nodig, dus u kunt direct een afspraak maken.

Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak naar....

 

Lydia van der Bie

0617996703

 

Intake is gratis

 

* Ieder mens is anders en reageert anders op coaching, dus bovenstaande is ervaring en geen gezondheidsclaim.

Coaching is complementair en vervangt de huisarts niet.

Wij schrijven geen medicijnen voor of af en stellen geen diagnose.