Nek en schouderklachten?

  • 3 weken geleden

Hebt u last van de nek en de schouders?

Problemen in nek- en schouderzone kunnen niet alleen zorgen voor pijn in die gebieden, maar ook zorgen voor pijn in de armen, hoofdpijn, migraine en duizeligheid. Een oorzaak kan zijn omdat het hoofd asymetrisch op de eerst halswervel (Atlas) staat.

 

De atlasmassage....

is gericht op de nek- en schouderzone waarbij dmv de Atlas techniek en de zachte Atlas massage in combinatie met beweging van het hoofd of de armen het lichaam zelf in staat zou moeten zijn om correctie uit te voeren (zelfherstellend vermogen activeren). U wordt dus niet gekraakt.

 

Doelstelling*:

De massagetechniek heeft als doelstelling de wervels en gewrichten op een zachte en natuurlijke wijze los te maken en de massage met olie en scrub hebben als doelstelling de doorbloeding in de spieren te stimuleren en de spieren te ontspannen.

Het is bijzonder om te merken dat deze korte massage (10 minuten per keer), vaak snel verlichting* en verbetering* geeft bij veel cliënten.

 

 

Tip:

De Atlasmassage kan ook prima worden gecombineerd met de stoelmassage.

 

Tarief:

consult euro 15,00 (Atlas techniek en Atlasmassage) 

consult euro 30,00 (Atlas technieken + stoelmassage)

Consult euro 35,00 (Atlas technieken en Atlasmassage + stoelmassage)

 

Let op:

U kunt geen behandeling ondergaan indien er sprake is van o.a. hernia, bursitis, whiplash, koorts, ernstige botontkalking.

 

Graag nodig ik u uit om kennis te maken met de Atlasmassage zodat u zelf kunt voelen of deze massage ook iets voor u is.

Er is geen verwijsbriefje van de huisarts nodig, dus u kunt direct een afspraak maken.

Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak naar....

 

Lydia van der Bie

0617996703

 

Telefonische intake is gratis

 

* Ieder mens is anders en reageert anders op de stoelmassage, de Atlastechnieken, de Atlasmassage en de Dorn methode dus bovenstaande is ervaring en geen gezondheidsclaim.

Stoelmassage, Atlas massage en de Dorn methode zijn complementair en vervangen de huisarts niet.

Wij schrijven geen medicijnen voor of af en stellen geen diagnose.